Raffaello toetje in een glaasje
Categorie: Nagerechten Aantal: 4 stuks Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten:
250 ml slagroom
250 g mascarpone
2 el suiker
2 el geraspte kokos + garnering
12 balletjes Raffaello (1 doosje)
250 g aardbeien
Materialen:
Glazen
Bereiding:
Klop de slagroom lobbig en voeg dan de mascarpone, suiker en 2 el geraspte kokos toe en klop dan geheel stijf. Neem 4 glaasjes en verdeel een beetje van het kokos roommengsel over de bodem.
Snijd de aardbeien in stukken. Bewaar 4 balletjes Raffaello en snijd ook de rest in vieren. Verdeel wat van de stukjes Rafaello en aardbeien over de room. Maak zo nog een laag van room, Rafaello en aardbeien en eindig met een laag room.
Bestrooi deze met wat kokosrasp en leg het overgebleven balletje Raffaello bovenop en steek er nog een stukje aardbei in. Serveer de Raffaello toetjes direct of bewaar ze in de koelkast (max. 1 dag).
Tip: Probeer dit Rafaello toetje ook eens met mango of ananas i.p.v. aardbeien.