Kroepoek met krabsalade
Categorie: Hapjes Aantal: 25 stuks Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten:
1 zak kroepoek of cassave chips
200 g surimi
1 ei
1 uitje
1 el zure room
1 el mayonaise
1 el citroensap
Peper en Zout
Verse koriander (Optioneel om te garneren)
Benodigdheden:
Rond vormpje van ca. 5 tot 7 cm
Bereiding:
Kook het eitje hard in ongeveer 8 min. en laat het goed schrikken met koud water.
Snijd de surimi in kleine stukjes.
Snipper het uitje fijn en snijd ook het ei in kleine stukjes.
Meng in een kommetje zure room met mayonaise en citroensap. Breng op smaak met peper en zout.
Meng dit nu met de stukjes surimi, ui en ei met elkaar.
Serveer de surimisalade op een stukje kroepoek. Hak eventueel nog een beetje koriander fijn en strooi over de salade.