Mango lassi
Categorie: Drankjes Aantal: 2 stuks Bereidingstijd: 10 minuten
Ingrediënten:
300 g mango
300 ml (kokos)yoghurt
100 g ijsblokjes
1 el limoensap
Verse munt voor garnering
Honing of agavesiroop (optioneel)
Materialen:
Blender
Bereiding:
Doe de mango in blokjes samen met de yoghurt en ijsblokjes in een blender.
Voeg het limoensap toe en eventueel nog een beetje honing of agavesiroop om het iets zoeter te maken. Mix tot een glad en dik sapje.
Schenk de mango lassi uit in glazen en steek er een pluk munt en een rietje in. Garneer eventueel met wat kleine stukjes mango.
Tip: Gebruik een goede blender die ijsblokjes kan crushen.
In plaats van verse mango en ijsklontjes kun je ook bevroren mangoblokjes gebruiken die je kant en klaar koopt in de winkel. Voeg dan eventueel een klein beetje water toe om de mango lassi iets dunner te maken.